Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανό teaser για ένα νέο Far Cry multiplayer game

*
Δεν αποκλείεται η Ubisoft να έχει προσθέσει ενα teaser στο Far Cry 6 που παραπέμπει σε ένα παιχνίδι multiplayer στον κόσμο του Far Cry. Σύμφωνα με τον YouTuber JorRaptor, ο οποίος ασχολείται με το Far Cry 6 αρκετές μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, υπάρχει ένα QR code τυπωμένο σε ένα κασόνι, το οποίο σκανάρισε με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια οδηγήθηκε σε ένα video διάρκειας έξι λεπτών που παρουσιάζει ένα cartoon gun cylinder με πρόσωπο. Για λίγες στιγμές εμφανίζεται επίσης ένας χάρτης με τρία βέλη πάνω του, που σύμφωνα με τον JorRaptor αντιστοιχούν σε παίκτες.

Το σκηνικό του χάρτη είναι παρόμοιο με εκείνο του Far Cry 4 και υπάρχουν animal tokens, κάτι που προφανώς υποδεικνύει ότι θα υπάρχουν συγκεκριμένα ζώα στην περιοχή αυτή. Ακόμα ένα πλάνο δείχνει έναν παίκτη να δέχεται επίθεση από ένα ζώο, ακολουθούν πυροβολισμοί, ο χάρτης γεμίζει αίματα και τα βέλη των παικτών αντικαθίστανται με κρανία.


Ο JorRaptor αναφέρει πως είτε πρόκειται για ένα νέο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, είτε για ένα multiplayer spin-off game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*